Gratis verzending vanaf £80!
(met uitzondering van grote of zware artikelen of artikelen buiten onze bezorgzone)

A l'achat de minimum 240€ (TVAC) de produits Adidas sur notre site web, recevez le ballon officiel de l'Euro 2024 ! ⚽️

Uw apparatuurspecialist
voor vechtsporten

Daisho is DE partner voor liefhebbers van vechtsporten. Wij bieden een breed scala aan apparatuur en materialen voor het beoefenen van je kunst en voor fysieke voorbereiding, met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Gratis verzending vanaf £80!
(behalve voor omvangrijke of zware apparatuur)

Wat is er nieuw?

Catalogus

Onze favorieten van de maand

Favorieten

Speciale aanbiedingen

Diensten voor sport- en professionele clubs

Professionals

Uitrusting


Diensten voor sportclubs en professionals. Heb je een sportclub? Ben je een instructeur? Wil je de beste omstandigheden voor je leden en je club uitrusten met kwaliteitsapparatuur? Het kan. We bieden je een breed scala aan kosteneffectieve oplossingen.

Levering


We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat onze volledige catalogus wordt geleverd, zodat uw leden de beste prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid krijgen.

Ondersteuning


Dankzij onze expertise en ons advies krijg je de beste oplossing voor al je behoeften. Apparatuur vernieuwen? Ben je van plan je club in te richten? Wij stellen onze ervaring in industriële inkoop en onze passie voor vechtsporten tot uw dienst.

Sponsoring


De Daisho spirit is er ook een van het aanmoedigen en ondersteunen van veelbelovend talent, evenementen en initiatieven die helpen om de traditie en waarden van de krijgskunsten te bestendigen. We zetten ons in om de traditie voort te zetten.

JEZELF OVERWINNEN BETEKENT JE TEGENSTANDER OVERWINNEN.

Takuan Soho

Ons laatste nieuws

Nieuws

Posted in Boksen, Boksen, Thaiboksen, Kickboksen, Vechtsporten, Vechtsporten

De voordelen van boksen voor lichaam en geest

Boksen wordt beschouwd als een complete discipline om de eenvoudige reden dat het, als het eenmaal ijverig wordt beoefend, de algehele fysieke prestaties van de beoefenaar echt verbetert. Kracht, uithoudingsvermogen, spieren en coördinatie, je bokstraining zal je helpen je lichaam tot het uiterste te drijven.

Continue reading “De voordelen van boksen voor lichaam en geest”

Oprichter

Vincent Verdoot

DESKUNDIGHEID – ERVARING – BETROUWBAARHEID

Vincent Verdoot, gepassioneerd door vechtsporten sinds zijn kindertijd en beoefenaar sinds de jaren 90, heeft een 3e dan zwarte band in Shotokan Karate, een Adeps instructeur-initiator diploma in Karate-Do en 26 jaar ervaring in inkoop. Hij is de oprichter van Synergies Vector, een leverancier van sportartikelen in België. Deze Solution Maker heeft besloten zijn expertise ten dienste te stellen van vechtsportliefhebbers, sportclubs en professionals in de sector. Met Daisho biedt het efficiënte, hoogwaardige oplossingen voor apparatuur. Hij houdt de waarden nederigheid, respect en eerlijkheid hoog in alles wat hij doet.

Vincent Verdoot, leverancier van vechtsport- en vechtsportartikelen

Nieuwsbrief

Ontdek onze aanbiedingen en acties
voorbeeld

Sélectionner les champs à montrer
 • Image
 • SKU
 • Note
 • Prix
 • Stock
 • Disponibilité
 • Ajouter au panier
 • Informations
 • Description
 • Taille
 • Dimensions
 • Informations additionnelles
Cliquer à l'extérieur pour cacher le tableau comparatif.
Comparer