Gratis verzending vanaf £80!
(met uitzondering van grote of zware artikelen of artikelen buiten onze bezorgzone)

Producten

Back to shop Amadeus vaste spiegel – zwarte lijst

Amadeus vaste spiegel – zwarte lijst

859,54

-
+
Artikelnummer: DINAMICA BALLET-30592131 Categorieën: , Tag:

De Amadeus is een professionele spiegel die is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met onze dansbarres. Dankzij een speciaal ontworpen opening door het glas en de beugel kan de Amadeus worden geïnstalleerd met onze Arabesque wandconsoles. Deze spiegel is verkrijgbaar in twee maten, 2 x 1 m en 1,7 x 1 m, en is met zijn perfecte reflectie een ideaal hulpmiddel om je techniek te perfectioneren en je ruimte optimaal te benutten.
Betere indeling voor je ruimte.
We hebben de ideale oplossing ontwikkeld om spiegels en balletbarres effectief te combineren. Onze ontwerp- en productieteams hebben een spiegel gemaakt met een omkaderde opening die de integriteit van de hele structuur niet verzwakt. Dankzij de ruimte van 20 x 10 centimeter kunnen de Arabesque beugels direct aan de muur worden bevestigd zonder extra druk op de spiegel uit te oefenen, wat zorgt voor een veilige installatie.
Het 4 millimeter dikke glas in de Amadeus professionele spiegel is van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen meerdere leerlingen op verschillende afstanden elkaar zien zonder vervorming en kunnen ze nauwkeurig werken.
Details die het verschil maken.
De gegalvaniseerde stalen beugels die aan de muur worden geschroefd, zijn zo ontworpen dat de spiegel kan worden opgehangen met behulp van de inkepingen in de lijst. Eenmaal opgehangen aan de beugels ligt de spiegel helemaal plat op de muur. Dit systeem verdeelt het gewicht over het hele oppervlak en garandeert een perfecte uitlijning en totale stabiliteit van de hele installatie, ongeacht het aantal spiegels. De aluminium frames en opening beschermen de spiegel en maken het mogelijk om meerdere spiegels veilig en zonder doorbuiging te monteren.
Bij Dinamica Ballet besteden we aandacht aan details, daarom kun je kiezen uit zilveren of zwarte frames om de Amadeus af te stemmen op de balletbarconsole. Spiegels, beugels en houten spijlen worden apart verkocht, zodat je de juiste modellen voor jouw ruimte kunt kiezen. De Amadeus kan ook worden gebruikt in combinatie met onze standaard Figaro spiegels om grote spiegel- en dansbarinstallaties te creëren.
Een goed beveiligde spiegel.
De dikte van de spiegel, de bescherming van de aluminium frames en het bevestigingssysteem maken de Amadeus extreem robuust en zeer goed bestand tegen breuk. Een hevige impact op de spiegel kan hem echter doen breken. Daarom brengen we een veiligheidsfolie aan om te voorkomen dat glasscherven loskomen en iemand raken. De Amadeus voldoet aan de Europese veiligheids- en prestatienormen EN-6060.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Nieuwsbrief

Ontdek onze aanbiedingen en acties
voorbeeld

Sélectionner les champs à montrer
 • Image
 • SKU
 • Note
 • Prix
 • Stock
 • Disponibilité
 • Ajouter au panier
 • Informations
 • Description
 • Taille
 • Dimensions
 • Informations additionnelles
Cliquer à l'extérieur pour cacher le tableau comparatif.
Comparer