Gratis verzending vanaf £80!
(met uitzondering van grote of zware artikelen of artikelen buiten onze bezorgzone)

A l'achat de minimum 240€ (TVAC) de produits Adidas sur notre site web, recevez le ballon officiel de l'Euro 2024 ! ⚽️

Producten

Back to shop DIET BOOSTER

DIET BOOSTER

23,95

-
+
Artikelnummer: PROTECH EVOLUTION-5453000837018 Categorie: Tag:

DIEETBOOSTER HELPT JE VET TE VERWIJDEREN DAT WORDT VEROORZAAKT DOOR EEN ONEVENWICHTIG DIEET, KNABBELEN EN EEN TRAGE STOFWISSELING.
DEZE COMBINATIE VAN THERMOGENE KRUIDENEXTRACTEN, DIE BEKEND STAAN OM HUN EFFECTIVITEIT IN DE STRIJD TEGEN OBESITAS, ZAL JE HELPEN JE DOELEN OP HET GEBIED VAN GEWICHTSVERLIES TE BEREIKEN. DIT SUPPLEMENT OP BASIS VAN NATUURLIJKE VOEDINGSBESTANDDELEN: PLANTENEXTRACTEN, MINERALEN EN VITAMINES, BEVORDERT DE VETVERBRANDING OP VERSCHILLENDE NIVEAUS (THERMOGEEN, REGULERING VAN DE VETOPNAME EN VOCHTAFDRIJVEND EFFECT) EN VERHOOGT DE BASALE STOFWISSELING MET BEHOUD VAN SPIERWEEFSEL.
VITAMINE B5 SPEELT EEN BELANGRIJKE ROL IN DE GOEDE WERKING VAN HET ZENUWSTELSEL, TERWIJL VITAMINE B2 ENERGIE PRODUCEERT IN HET LICHAAM ALS ADENOSINETRIFOSFAAT (ATP) DOOR DE STOFWISSELING VAN KOOLHYDRATEN EN VETTEN, EN CELLEN HELPT BESCHERMEN TEGEN VRIJE RADICALEN (ANTIOXIDANT). MANGAAN IS EEN SPOORELEMENT DAT ACTIEF BETROKKEN IS BIJ DE VET- EN KOOLHYDRAATSTOFWISSELING. CHROOM BEVORDERT GEWICHTSVERLIES EN CONTROLEERT DE EETLUST. CHOLINE (CHOLINEBITARTRAAT) VERMINDERT DE INFILTRATIE EN OPSLAG VAN VETTEN. L-CARNITINE TRANSPORTEERT EN VERBRANDT VET. KOLANOOT EN CAFEÏNE BESTRIJDEN DAGELIJKSE VERMOEIDHEID EN GEVEN ENERGIE. GUARANA VERMINDERT DE EETLUST, STIMULEERT DE STOFWISSELING OM DE HOEVEELHEID VERBRANDE CALORIEËN EN VETTEN TE VERHOGEN OM ENERGIE TE LEVEREN. GROENE THEE, EEN NATUURLIJK DIURETICUM, EN PAARDENBLOEMEXTRACT BESTRIJDEN EFFECTIEF HET OPRAKEN VAN WATER. EXTRACT VAN SCHIETWILG STIMULEERT DE THERMOGENESE; VERSNELT HET VERLIES VAN BESTAAND VET.GEMBER-EXTRACT BEVORDERT EEN GOEDE SPIJSVERTERING, DRAAGT OOK BIJ AAN HET MENTALE WELZIJN OM FITHEID EN VITALITEIT TE BEHOUDEN.
VOORDELEN :

NATUURLIJK VOCHTAFDRIJVEND MIDDEL (KAN DUS HET HELE JAAR DOOR GENOMEN WORDEN).
HELPT VET TE VERBRANDEN EN AF TE GEVEN.
HELPT DE EETLUST ONDER CONTROLE TE HOUDEN.
VERMINDERT VERMOEIDHEID EN GEEFT ENERGIE.
VERBETERT DE CONCENTRATIE.
Ingrediënten : Voedingssupplement op basis van planten, vitaminen, mineralen, carnitine en choline. Gedroogd guarana-extract (Paullinia cupana), L-carnitine-L-tartraat, Cholinebitartraat, vulstof: microkristallijne cellulose, Gedroogd wilgenextract (Salix alba), Gedroogd groene thee-extract (Camellia sinensis), Gedroogd gemberextract (Zingiber officinale), Gedroogd kolanootextract (Cola nitida), Geleermiddel : Magnesiumstearaat, Inositol, Vitamine B5, Gedroogd paardenbloemextract (Taraxacum officinale), Vitamine B2, Antiklontermiddel: siliciumdioxide, Mangaanbisglycinaat, Vitamine B6, Chroompicolinaat (capsule-ingrediënt: Gelatine, Kleurstof: titaniumdioxide, geel ijzeroxide, rood ijzeroxide, Azorubine).
Choline draagt bij tot een normaal vetmetabolisme. Vitamine B2, vitamine B5 en mangaan dragen bij aan een normaal energiemetabolisme. Chroom draagt bij tot het normale metabolisme van macronutriënten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Nieuwsbrief

Ontdek onze aanbiedingen en acties
voorbeeld

Sélectionner les champs à montrer
 • Image
 • SKU
 • Note
 • Prix
 • Stock
 • Disponibilité
 • Ajouter au panier
 • Informations
 • Description
 • Taille
 • Dimensions
 • Informations additionnelles
Cliquer à l'extérieur pour cacher le tableau comparatif.
Comparer